Nasza oferta
|
- Urządzenia rozdrabniające -
Mieszarki do ciast
 |
Mieszarka i ugniatarka | PR 20 |
|
 |
|
|
|
Mieszarka i ugniatarka PR-20 jest przystosowana do samodzielnej pracy lub w połączeniu z jedną z niżej podanych przystawek do przetwarzania artykułów żywnościowych w gastronomii, kuchniach zakładów zbiorowego żywienia, kantynach, stołówkach zakładowych, zakładach przetwórstwa środków spożywczych. Mieszarko ugniatarka PR-20 to bardzo wydajna maszyna, która obok podstawowej funkcji mieszania i ugniatania, pozwala skorzystać z szeregu dodatkowych przystawek rozszerzających jej funkcjonalność (maszynka do mięsa W60 i rozdrabniarka do warzyw G24).
Mieszanie lekkich ciast - 8 kg
Ubijanie piany z białka - 3 l
Ugniatanie ciasta kruchego - 5 kg
Mieszanie ciasta na podpłomyki - 5 kg
Ugniatanie ciasta na pizzę - 5 kg
Mieszanie puree z kartofli - 10 kg
Mieszanie nadzienia (farszu) - 8 kg
Ubijanie masy biszkoptowej - 25 żółtek.
Dane techniczne:
- Napięcie - 230 V 50-60 Hz
- Moc - 1,2 kW
- Pojemność - 20 litrów
- Regulacja obrotów - trójstopniowa
- Obroty wyjściowe od 104 do 360 obr./min
- wymiary gabarytowe 570 x 500 x 730 mm
- Masa - 95 kg
- Możliwość zastosowania przystawek:
- do mielenia mięsa W60
- do rozdrabniania warzyw G24.
|
Dostępne przystawki |
Rozdrabniarka typ G24
Rozdrabniarka typ G-24 jest przeznaczona do szatkowania i krojenia jarzyn takich jak: kapusta, ogórki, marchew, rzodkiewka oraz rozdrabniania poprzez ścieranie surowców takich jak ziemniaki, buraki, seler, ser żółty, czekoladę, orzech itp. Stosowana w stołówkach i punktach zbiorowego żywienia obsługujących do 300 osób.
Dane techniczne:
- Wymiary gabarytowe: 395x228x285 mm
- Masa: 9 kg
- Wydajność: 100 kg/h
- Wyposażenie standardowe:
- Tarcza kpl. RB 23 (wiórki 2,3 mm)
- Tarcza tnąca RB 70 (wiórki 7 mm)
- Tarcza tnąca RB 120 (wiórki 12 mm)
- Tarcza K6 (tarcie ziemniaków)
- Tarcza kpl. (szatkownica z regulacją grubości plastrów 0 - 10 mm)
- Możliwość zakupu dodatkowych tarcz
- Zastosowanie do napędów:
- KU2-1; KU2-3E/K
|
 |
       |
Maszynka do mięsa typ W60
Służy do bardzo wydajnego mielenia wszystkich gatunków mięsa surowego i gotowanego oraz innych produktów spożywczych. Korpus komory mielącej wykonywany jest w trzech wersjach: - W60/Chrom - kryty galwanicznie CuNiCr - W60/N - stal nierdzewna typu 18-10 - W60/Mal. - malowany piecowo - proszkowo.
Dane techniczne:
- Śrenica sitka: 70 mm
- Zespół mielący trójelementowy (szarpak, nóż dwustronny, sitko z otworami 4,5mm)
- Wymiary gabarytowe: 345x167x250 mm
- Wydajność: 120 kg/h
- Wyposażenie dodatkowe:
- sitko: 2mm; 3mm; 6mm; 8mm; 13mm
- Zestaw do wyrobu kiełbas WS-60
- Zastosowanie do napędów:
- KU2-1; KU2-3E/K; A2-1; AL2-1
|
Urz. rozdrabniające
|
|